Βασική υπακοή


Η βασική υπακοή αφορά συγκεκριμένες εντολές τις οποίες μαθαίνει ο σκύλος. Η βασική υπακοή αφορά εξίσου τα μικρόσωμα και τα μεγαλόσωμα σκυλιά. Μέσα όμως από τη διαδικασία της εκπαίδευσης μαθαίνουμε το σκύλο μας, τις ανάγκες του αλλά και πώς να τον χειριζόμαστε καλύτερα για να έχουμε μια καλή συμβίωση. Κατά τη διαδικασία της εκπαίδευσης ο σκύλος πρέπει να είναι χαρούμενος και να απολαμβάνει τη διαδικασία, ενώ ο ιδιοκτήτης έρχεται πιο κοντά μαζί του και η επικοινωνία γίνεται πολύ πιο εύκολη. Μέσα από τα μαθήματα ο σκύλος αποκτά σωστή κοινωνική συμπεριφορά και αυτό είναι απαραίτητο για όλους τους σκύλους ανεξαρτήτως μεγέθους. Τα μαθήματα γίνονται κατ΄ οίκον στο χώρο που ζεί και κινείται ο σκύλος με τη συμμετοχή του ιδιοκτήτη.

 

 

Επίλυση προβληματικών συμπεριφορών


Επικοινωνήστε μαζί μου για ό,τι σας απασχολεί σε σχέση με τη συμπεριφορά του σκύλου σας. Πάντα υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος να διορθωθεί μια κακή συμπεριφορά ή να ξεπεραστεί μια φοβία.

 

 

Puppy training


Είναι σημαντικό όταν υιοθετούμε έναν σκύλο να ξεκινήσει η διαπαιδαγώγηση του από νωρίς. Από την ηλικία των τριών μηνών μπορούμε να ξεκινήσουμε την κοινωνικοποίησή του , να μάθουμε πώς να παίζουμε μαζί του και να τον βοηθήσουμε να αναπτύξει την προσωπικότητα του.

 

 

Ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα


Ανά διαστήματα οργανώνω ομαδικά μαθήματα ώπου τα σκυλιά μαθαίνουν να εκτελούν τις εντολές της βασικής υπακοής ενώ υπάρχουν ερεθίσματα. Kοινωνικοποιούνται και χτίζουν την εμπιστοσύνη ιδιοκτήτη και σκύλου.

 

 

Casting & προετοιμασία σκύλων για κινηματογραφικές παραγωγές


Μπορείτε να απευθυνθείτε σε μένα προκειμένου να βρω τον κατάλληλο σκύλο σχετικά με τις ανάγκες μιας κινηματογραφικής παραγωγής και να τον προετοιμάσω σύμφωνα με το σενάριο. Η εμπειρία μου σε γυρίσματα είναι πολυετής και μπορείτε να δείτε δείγμα δουλειάς μου στo gallery.

 

 

Συμβουλευτική υποστήριξη


Η απόκτηση σκύλου είναι μια σοβαρή απόφαση και για να είναι υπεύθυνη πρέπει να γνωρίζουμε ποιος σκύλος είναι κατάλληλος για σύντροφός μας. Αναφέρομαι φυσικά ακόμα και στην περίπτωση υιοθεσίας ημίαιμου σκύλου. Κάθε σκύλος είναι ιδιαίτερος. Επικοινωνήστε μαζί μου ακόμα και πριν την απόκτηση σκύλου προκειμένου να σας κατευθύνω ως προς την κατάλληλη επιλογή αλλά και για ο,τι σας απασχολεί σχετικά με τον αγαπημένο σας σκύλο, γιατί πάντα υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος να διορθωθεί μια συμπεριφορά ή να αντιμετωπιστεί μια φοβία.

 

 

Σωματοφυλακή • Φύλαξη χώρων


 Η εκπαιδευση του σκυλου σας για καθηκοντα προστασιας , φυλαξη χωρου, διαρκει περίπου 45 μερες. Γινεται στον χώρο μας και συμπεριλαμβανονται και 2 μαθηματα στον χωρο σας.Συστατικο της επιτυχιας μας ειναι οτι πρασπαθουμε να αναπαραστήσουμε τις πραγματικές συνθήκες.

 

 

© 2017 Myrto Dog Training.