Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Βασική Υπακοή - Ιδιαίτερα & ομαδικά μαθήματα

Βασική Υπακοή

Ιδιαίτερα & ομαδικά μαθήματα

Η βασική υπακοή είναι το μέσον για τη σωστή επικοινωνία με το σκύλο μέσω της εκμάθησης των βασικών εντολών. Η βασική υπακοή αφορά εξίσου τα μικρόσωμα και τα μεγαλόσωμα σκυλιά εναξαρτήτως φυλής. Κάθε σκύλος είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα γι αυτό το λόγο προσαρμόζουμε το πρόγραμμα υπακοής σύμφωνα με τις ανάγκες του.
Μέσα από τη διαδικασία της εκπαίδευσης μαθαίνουμε το σκύλο μας, τις ανάγκες του αλλά και πώς να τον κατευθύνουμε καλύτερα, για να έχουμε μια καλή συμβίωση.

Κατά τη διαδικασία της εκπαίδευσης ο σκύλος πρέπει να είναι χαρούμενος και να απολαμβάνει τη διαδικασία, ενώ ο ιδιοκτήτης έρχεται πιο κοντά μαζί του και η επικοινωνία γίνεται πολύ πιο εύκολη. Με τη διαδικασία της εκπαίδευσης, ο σκύλος αποκτά σωστή κοινωνική συμπεριφορά.

Όταν κρίνεται απαραίτητο τα μαθήματα γίνονται κατ΄ οίκον στο χώρο που ζει και κινείται ο σκύλος πάντα με τη συμμετοχή του ιδιοκτήτη. Στο πρόγραμμα της βασικής υπακοής συμπεριλαμβάνονται ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα, παιχνίδια και δραστηριότητες εκτόνωσης ταιριαστές για κάθε σκύλο. Ενώ παράλληλα ο ιδιοκτήτης μαθαίνει να συνεργάζεται με το κατοικίδιό του κι εκείνο μαζί του από τις πιο απλές εως τις πιο δύσκολες συνθήκες. Ευτυχισμένος σκύλος και ευτυχισμένος ιδιοκτήτης πάνε μαζί.

Για σκύλους που έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα βασικής υπακοής, ανά διαστήματα διοργανώνονται ομαδικά μαθήματα βασικής και προχωρημένης υπακοής. Σε αυτά τα μαθήματα οι σκύλοι κοινωνικοποιούνται, κάνουν δραστηριότητες και παιχνίδια και χτίζουν ακόμα ισχυρότερο δεσμό με τον ιδιοκτήτη.

Διόρθωση Προβληματικών Συμπεριφορών

Διόρθωση Προβληματικών Συμπεριφορών

Υπάρχει κατάλληλος τρόπος να διορθωθεί ή να γίνει διαχειρίσιμη μια κακή συμπεριφορά ή μια φοβία.

Επικοινωνήστε μαζί μου για ό,τι σας απασχολεί σε σχέση με τη συμπεριφορά του σκύλου σας.

Ασχολούμαι ιδιαίτερα με την επίλυση προβληματικών συμπεριφορών όπως η ανασφάλεια και η επιθετικότητα και συχνά αξιοποιώ μεθοδολογία του κυναθλήματος του το dog dancing σε αυτό, σε συνδυασμό με την βασική υπακοή .

Προεκπαίδευση κουταβιού

Προεκπαίδευση κουταβιού

Από τη στιγμή που φέρνουμε τον σκύλο σπίτι μας ξεκινάει η διαδικασία της εκπάιδευσης-κοινωνικοποίησης και τρόπου συμπεριφοράς.

Φροντίζουμε να καλλιεργήσουμε σωστές συμπεριφορές από την πρώτη μέρα.
Μάθουμε πώς να παίζουμε μαζί του και να τον βοηθήσουμε να αναπτύξει την προσωπικότητα του.
Διαμορφώνουμε την κοινωνική του συμπεριφορά και τον τρόπο επικοινωνίας.

Τα μαθήματα προεκπαίδευσης είναι εξίσου σημαντικά με τη βασική υπακοή καθώς θέτουμε τις βάσεις για το μέλλον.

Συμβουλευτική Υποστήριξη

Συμβουλευτική Υποστήριξη

Η απόκτηση σκύλου είναι μια σοβαρή απόφαση και για να είναι υπεύθυνη πρέπει να γνωρίζουμε ποιος σκύλος είναι κατάλληλος για σύντροφός μας. Αναφέρομαι φυσικά ακόμα και στην περίπτωση υιοθεσίας ημίαιμου σκύλου.

Κάθε σκύλος είναι ιδιαίτερος.

Για να είναι ευτυχισμένος ο σκύλος πρέπει να είναι με τον κατάλληλο ιδιοκτήτη.

Επικοινωνήστε μαζί μου πριν την απόκτηση σκύλου προκειμένου να σας κατευθύνω ως προς την κατάλληλη επιλογή αλλά και για ο,τι σας απασχολεί σχετικά με τον αγαπημένο σας σκύλο, για να είναι ευτυχισμένος και ο σκύλος και ο ιδιοκτήτης.

Μέλος του πανελλήνιου συλλόγου εκπαιδευτών σκύλων

English
logo - Myrto Dog Training
logo - Myrto Dog Training Open navigation menu