Βιογραφικό Μυρτώ Κουτούλια

Μυρτώ Κουτούλια επαγγελματίας εκπαιδεύτρια σκύλων

Μυρτώ Κουτούλια

Ονομάζομαι Μυρτώ Κουτούλια και είμαι επαγγελματίας εκπαιδεύτρια σκύλων για περισσότερα από 10 χρόνια διατηρώντας στεγασμένη σχολή εκπαίδευσης στο κέντρο της Αθήνας.

Ο σκύλος ως μέλος της οικογένειας απαιτεί φροντίδα και αφοσίωση, ως ξεχωριστή προσωπικότητα.
Με την καθοδήγησή μου θα μάθετε να κατανοείτε την συμπεριφορά του και να επικοινωνείτε με τον αγαπημένο σας φίλο με αποτέλεσμα μια αρμονική συμβίωση.

Σκοπός μου είναι να εκπαιδεύω το σκύλο σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη.
Να μαθαίνω τον σκύλο, αλλά πάνω απ όλα να διδάσκεται την ψυχολογία του σκύλου ο ιδιοκτήτης.

Ασχολούμαι ιδιαίτερα με την επίλυση και τη διαχείριση προβληματικών συμπεριφορών όπως η ανασφάλεια και η επιθετικότητα και συχνά αξιοποιώ μεθοδολογία του κυναθλήματος του το dog dancing σε αυτό, σε συνδυασμό με την βασική υπακοή.

Ασχολούμαι επίσης με τα κυναθλήματα του IGP και το dog dancing.
Έχω τρείς προσωπικούς σκύλους.
Ένα poodle με το οποίο έχουμε περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις εργασίας BH/VT και ήταν ο πρώτος μου σκύλος με τον οποίο ξεκίνησα το κυνάθλημα του Dog Dancing.
Με το border collie είμαστε ενεργοί αθλητές στο sport του dog dancing freestyle με καλύτερη διάκριση την πρώτη θέση στο Open Italian championship στο freestyle 1.
Με τον γερμανικό ποιμενικό εργασίας έχουμε περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις εργασίας BH/VT και προπονούμαστε στο κυνάθλημα του IGP.
Ειδκεύομαι στην προετοιμασία σκύλων για κινηματογραφικές παραγωγές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σεναρίου έχοντας στο βιογραφικό μου πάνω από 300 ταινίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείγμα δουλειάς στο κανάλι του youtube myrto dog training.

Ενεργό μέλος του ΚΟΕ (Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας), ενεργό μέλος DDI ( Dog dance international) ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων (ΠΑΣΕΚΣ), ενώ έχω διατελλέσει στο παρελθόν γραμματέας στον ΠΑΣΕΚΣ και μέλος της επιτροπής του Δήμου Αθηναίων του τμήματος αστικής πανίδας.
Έχω αρθρογραφήσει σε εφημερίδες και περιοδικά, ενώ ήμουν επί 3 συνεχόμενες χρονιές στην κριτική επιτροπή των pet awards.

Μέλος του πανελλήνιου συλλόγου εκπαιδευτών σκύλων

English
logo - Myrto Dog Training
logo - Myrto Dog Training Open navigation menu